Vacature Callcenter Medewerker Zakelijke Markt Zwolle


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Nupersoneel.nl
Bedrijfsprofiel: Arbeidsmakelaar Van den Berg
Werving & Selectie

Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Functieomschrijving:

Ben je op zoek naar een commerciële uitdaging en wil je jezelf verder ontwikkelen in je communicatie vaardigheden? Kom bij ons werken als callcentermedewerker op de zakelijke markt!

Voor een kleinschalig en professioneel callcenter in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collegas. Het callcenter richt zich volledige op de zakelijke markt (B2B), wij doen dus absoluut geen consumentenverkoop. Wij bellen voor verschillende opdrachtgevers vanuit diverse branches. Hierbij moet je denken aan ICT bedrijven, HRM organisaties of software ontwikkelaars en nog veel andere organisaties. Als callcentermedewerker ga je voor deze bedrijven potentiële klanten benaderen voor het inplannen van een afspraak voor bijvoorbeeld een productdemonstratie. Het gaat hier dus absoluut niet om productverkoop, maar uitsluitend voor het maken van afspraken. Het is niet noodzakelijk om kennis te hebben van deze producten, dit leer je allemaal in een training bij ons in het callcenter.

Wij zoeken kandidaten met goede communicatieve vaardigheden. Je bent een waardige gesprekspartner op verschillende niveaus en past je moeiteloos aan. Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht en bent graag actief bezig om je doelstellingen te behalen.
De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00u tot 17:00u. We verwachten dat je minimaal twee werkdagen (16u) per week beschikbaar bent om te werken. Uiteraard kan je ook fulltime werken.

Wat bieden wij jou verder:
- een uitstekend basis-salaris
- direct in dienst bij onze opdrachtgever, je werkt dus niet op uitzendbasis
- reiskostenvergoeding
- prettige werksfeer met leuke collegas;
- persoonlijke ontwikkeling, en volop mogelijkheden om intern door te groeien;

Je start met een basissalaris van 11,- bruto per uur, ongeacht leeftijd. Dit is exclusief vakantiegeld en de opbouw van vakantiedagen. Als je je doelstellingen hebt behaald, dan stijgt je basis-salaris naar 13,- bruto per uur. Wij betalen de salarissen maandelijks uit.
Enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatie-button. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek in het callcenter.

Zolang deze vacature online staat is het mogelijk om hier op te reageren en worden de sollicitaties in behandeling genomen.
Mocht je nog vragen hebben, dan kan je mailen naar arbeidsmakelaar.nl of telefonisch contact opnemen via.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden:

Sector: Callcenter

Functie: Commercieel/ verkoop

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature